Biotensor zweverig? Echt niet!

Een manier die ik gebruik om contact te maken met je dier en om antwoorden te krijgen op vragen van zowel fysieke als mentale aard, is via de Biotensor. Het fijne van deze methode is is dat er geen fysiek contact hoeft te zijn. Door middel van een scherpe foto van de ogen (recht in de lens) kan deze methode al toegepast worden. Natuurlijk kan het ook bij het dier in levenden lijve, maar het is absoluut niet nodig. Via de Biotensor, een fijngevoelig verend staafje, kunnen ja/nee vragen aan het dier gesteld worden van elke aard. Zweverig? Nee, helemaal niet, maar ik begrijp de neiging om nu al af te haken als geen ander. Zeker als je op internet zoekt, kom je de meest zweverige verhalen en personen tegen.


Nuchter genoeg om te erkennen dat het werkt

De Biotensor is een bio-energetisch testapparaat. Het reageert op de aanwezige energie in het dier. Iedereen kan het leren, mits je je kunt aarden. Alweer bijna afgehaakt? Snap ik, maar het is niet nodig. Aarden is puur dat je bewust aanwezig bent in het nu, dus dat je niet –zoals in deze vaak stressvolle tijd met hoge tijdsdruk- overal en nergens bent met je gedachten. En dat is niet alleen goed voor je dier!

Als nuchtere noorderling moest ik zelf ook even een knopje omzetten. Een beetje wiebelen met een ’toverstafje’ en dan vragen beantwoord zien? Dat ging er bij mij niet in. Echter, na diverse positieve ervaringen is het voor mij onmiskenbaar een van de mooiste technieken om ‘problemen’ bij je dier te kunnen achterhalen. Ik ben nuchter genoeg te erkennen dat iets werkt en heb me laten opleiden. Op een ontzettend non-intrusieve manier kun je achter problemen komen: van het niet willen eten uit een bak omdat er iets in heeft gezeten met een raar luchtje tot het aangeven van pijn op een bepaalde plek (waardoor je dierenarts of dierenfysiotherapeut gerichter kan gaan onderzoeken), alles is mogelijk.


Met Maatjes Maatwerk krijg je weer contact met je dier!